SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Västerås Gymnastikförening bjuder in till klubbmästerskap hösten 2022. Mer info kommer.

2021-12-03 13:14
 
2021-12-03 13:13

Från den 1 december kräver vi ett vaccinationsbevis för att gå på Västerås GF Klubbmästerskap. Se till att ladda hem ditt vaccinationsbevis i god tid före arrangemang.

Regeringen och Folkhälsomyndigheten har ställt krav att vaccinationsbevis ska införas vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med över 100 deltagare. Det innebär att du som ska besöka Västerås GF arrangemang från och med den 1 december måste uppvisa ett godkänt vaccinationsbevis utanför entrén.

Detta gäller samtliga förutom:

  • De under 18 år
  • Alla med ett läkarintyg som intygar att personen av medicinska skäl ej ska ta vaccinet. Giltigt läkarintyg tillsammans med giltig ID-handling måste visas för att styrka detta.

Kontroll av vaccinationsbevis kommer att skötas av våra entrévärdar utanför entréerna.

Vi uppmanar alla att komma i god tid för att undvika långa köer precis innan.

 

När du anländer till VGF-Hallarna på Bellevuestadion

  • Entré för KM-Tävlingarn Trupp o AG sker vid VGF-kansliet entré på Bellevue. Sedan kommer man att lotsas till rätt hall AG KM i VGF-Hallen och Trupp KM i ABB-Hallen. Entrébiljetten är endast giltig för den tävling ni köpt, man kan inte sitta kvar och titta på nästa.
  • Du ska uppvisa både giltigt vaccinationsbevis och giltig ID-handling. Detta för att vi ska kunna kontrollera att dessa överensstämmer med varandra.
  • Är du under 18 år ska du vara beredd på att visa upp ID-handling för att kunna styrka din ålder.

För att vaccinationsbeviset ska vara giltigt behöver du ha tagit två sprutor, samt att det måste ha gått två veckor från att du tog den andra sprutan.

Frågor & svar

Varför väljer VGF att använda vaccinationsbevis?

Vi vill att så många som möjligt ska få se våra gymnaster och vi vill följa Regeringens och folkhälsomyndighetens beslut men slippa olika restriktioner.

Hur gör jag om jag inte har vaccinationsbevis?

Vaccinationsbevis kan beställas på www.covidbevis.se

Hur läser ni av vaccinationsbevisen?

Vi kommer att använda oss av den digitala lösningen framtagen av DIGG (Myndigheten för digital förvaltning). Du kan visa upp ditt vaccinationsbevis i telefonen eller skriva ut och ta med pappret.

Lagras/sparas valideringsinformation i klubbarnas digitala avläsningsprogram?

Nej, inga personuppgifter sparas i de digitala avläsningsprogram som används vid hallarna.

Fungerar det att uppvisa negativa PCR-tester i stället?

Nej, endast vaccinationsbevis tillåts.

Kommer det ytterligare restriktioner gälla i hallarna?

Nej, då vaccinationsbevis används vid offentliga tillställningar med över 100 personer krävs inga ytterligare restriktioner på plats. Dock gäller att man stannar hemma vid Covid 19- symtom / sjukdom. Handspritstationer kommer att finnas vid entréerna och inne i hallarna.

 

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Västerås GF, 22/03 15:58 
Västerås GF, 21/03 10:44 
Västerås GF, 06/03 11:06 
Västerås GF, 06/03 10:33 
Västerås GF, 27/02 09:48