SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås GF
Gymnastik

ÅRSMÖTE kallelse
2021-03-02 09:03

Till alla VGF-medlemmar, K A L L E L S E

 

 

Å R S M Ö T E  2 0 2 1

ONSDAG DEN 17 MARS KL 18.00 I år genomförs årsmötet digitalt via TEAMS

 

Röstberättigad är medlem som betalat medlemsavgiften och är från 16 år 

(gäller det år man fyller 16 år.)

På föredragningslistan sedvanliga förhandlingar och förslag om stadgeändring.

 

Anmälan om deltagande sker till  arsmote@vgf.nu     SENAST 12 MARS

Skriv ANMÄLAN i rubriken och meddela namn på deltagare och e-postadress dit länken till mötet och handlingar skickas. 

(Handlingarna kommer även finnas under "dokument" här på hemsidan 1 vecka innan mötet)

 

 

V Ä L K O M M E N !!!

Styrelsen

ÅRSMÖTE 17 MARS - DIGITALT
2021-02-03 12:15
VGF:s årsmöte kommer detta år att ske digitalt,
ONSDAG DEN 17 MARS KL 18.00
Vi återkommer med mer information men boka in datumet
//VGF:s kansli

Träningsstart inomhus från 25 januari
2021-01-22 09:13

Uppdatering gällande Covid-19 restriktioner 

 

Generellt gäller Folkhälsomyndighetens nationella allmänna råd från 14 december.

Regeringen och Folkhälsomyndigheten har även beslutat om förordningar och föreskrifter kopplade till pandemilagen som började gälla den 10 januari. Dessa förordningar och föreskrifter gäller för träning i VGF-hallarna. Se nedan vad som gäller för respektive träning.

 

Gällande träning för våra Barn och ungdomsgrupper ute i skolorna.

Den 21 januari beslutade regeringen rekommendera alla kommuner att öppna upp för idrottsträning för barn och ungdomar. Västerås Stad har från den 25 januari öppnat upp så vi kan bedriva inomhusträning i kommunens idrottshallar. All träning kommer att följa de rekommendationer som gäller idrottsträning.

Information för varje grupp kommer skickas ut av respektive ledare.

 

Gällande träning för simhopp på Lögarängsbadet och VGF-hallen

Den 21 januari beslutade regeringen rekommendera alla kommuner att öppna upp för idrottsträning för barn och ungdomar. Västerås Stad har från den 25 januari öppnat upp så vi kan bedriva simhoppsträning på Lögarängsbadet.

Information för varje grupp kommer skickas ut av respektive ledare.

 

Gällande träning i våra specialhallar på Bellevuestadion, VGF-Hallen o Nya VGF-Hallen.

Den 21 januari beslutade regeringen rekommendera alla kommuner att öppna upp för idrottsträning för barn och ungdomar. Det gör att vi kommer att öppna upp våra hallar för gymnastikträning. Träningen bedrivs efter en riskanalys som föreningen har gjord och är baserad på pandemilagen och gällande rekommendationer.

Information för varje grupp kommer skickas ut av respektive ledare.

 

Gällande träning för gruppträning/GYMMIX.
Regeringen rekommenderar fortsatt alla kommuner att hålla alla offentliga lokaler och verksamheter stängda fram till och med den 28 februari för vuxna och ungdomar födda 2001 eller tidigare.

Detta innebär att träning för vuxna och ungdomar födda 2001 eller tidigare (19 år och äldre) inte kommer bedrivas i kommunens idrottshallar
På grund av detta avvaktar VGF att starta upp gruppträning/GYMMIX verksamhet till nya direktiv kommer. Ingen träning startar för gruppträning/GYMMIX före 28 februari.

Anmälan barn o ungdomsgrupper/simhopp/parkour VT-21
2021-01-02 15:09
KLICKA PÅ DENNA LÄNK FÖR ATT SE GRUPPERNA https://sportadmin.se/book/?F={1CAC70C5-78ED-4086-9788-74BA225B21A8}  
Anmälan öppnar MÅNDAG DEN 4 JANUARI KL 08.00 och fram tills dess kan du bara se grupperna - inte anmäla. Terminsstarten kommer att senareläggas pga att vi anpassar oss då smittspridningen ökat och våra skollokaler inte är tillgängliga förrän v 4. Den startvecka som står på grupperna stämmer alltså inte utan kommer att senareläggas. Mer info kommer via ledarna till resp grupp
Vi anpassar oss efter hög smittspridning
2020-12-30 18:58

 

Gällande träning för våra Barn och ungdomsgrupper ute i skolorna och motionsträning för våra gruppträningar (Gymmix).

Under gällande pandemi med hög smittspridning har Västerås Kommun avbokat alla våra idrottshallar fram till den 24 januari. Detta innebär att vi kommer att skjuta starten av terminen till vecka 4 alltså träningarna börjar den 25 januari och framåt, vi förlänger terminen med lika många veckor. För att detta ska gälla, är förutsättningarna att smittspridningen i Västerås stabiliseras och att inga andra restriktioner och/eller lagar ändrar förutsättningarna för detta. Vi fortsätter att hålla er uppdaterade här på vår hemsida.

 

Gällande träning för simhopp på Lögarängsbadet och VGF-hallen.

Under gällande pandemi med hög smittspridning har Medley tillsammans med Västerås Kommun avbokat alla våra tider på Lögarängsbadet fram till den 24 januari. Detta innebär att vi kommer att skjuta starten av terminen till vecka 4 alltså träningarna börjar den 25 januari och framåt, vi förlänger terminen med lika många veckor. För att detta ska gälla, är förutsättningarna att smittspridningen i Västerås stabiliseras och att inga andra restriktioner och/eller lagar ändrar förutsättningarna för detta. Vi fortsätter att hålla er uppdaterade här på vår hemsida.

 

Gällande träning i våra specialhallar på Bellevuestadion, VGF-Hallen o Nya VGF-Hallen.

Under gällande pandemi med hög smittspridning har Västerås Gymnastikförening tillsammans med Västerås Kommun valt inte bedriva träning i hallarna tillsvidare. Vi kommer att i den mån det är möjligt bedriva träning för våra grupper digitalt, hemmaträning och även utomhus. På baksidan av våra hallar iordningställer vi ett utegym. Mer detaljerad information kommer från ledare i er grupp. I dagsläget har vi som mål att senast den 25 januari kunna starta upp inneträningar. Det som styr detta är om vi får en stabilisering av smittspridningen i Västerås och att inga andra restriktioner och/eller lagar ändrar försättningarna för detta. Vi fortsätter att hålla er uppdaterade här på vår hemsida.

All träning ska följa de allmänna råd som gäller och vi följer de restriktioner, beslut och lagar som gäller träning.


//VGF:s styrelse

Jul o Nyårsstängt på kansliet
2020-12-21 14:23
Vi har nu stängt kansliet för jul o nyårsledighet.
Öppnar igen den 11 januari.
Telefonen öppen 4 - 5 jan.
God Jul o Gott Nytt År !!!
Nyheter från våra grupper
Gymmix, 03/03 12:39 
Gymmix, 30/09 12:27 
Gymmix, 03/09 17:14 
Gymmix, 02/09 11:17