Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Västerås GF
Gymnastik

Anmälan barn o ungdomsgrupper/simhopp/parkour VT-21
2021-01-02 15:09
KLICKA PÅ DENNA LÄNK FÖR ATT SE GRUPPERNA https://sportadmin.se/book/?F={1CAC70C5-78ED-4086-9788-74BA225B21A8}  
Anmälan öppnar MÅNDAG DEN 4 JANUARI KL 08.00 och fram tills dess kan du bara se grupperna - inte anmäla. Terminsstarten kommer att senareläggas pga att vi anpassar oss då smittspridningen ökat och våra skollokaler inte är tillgängliga förrän v 4. Den startvecka som står på grupperna stämmer alltså inte utan kommer att senareläggas. Mer info kommer via ledarna till resp grupp
Vi anpassar oss efter hög smittspridning
2020-12-30 18:58

 

Gällande träning för våra Barn och ungdomsgrupper ute i skolorna och motionsträning för våra gruppträningar (Gymmix).

Under gällande pandemi med hög smittspridning har Västerås Kommun avbokat alla våra idrottshallar fram till den 24 januari. Detta innebär att vi kommer att skjuta starten av terminen till vecka 4 alltså träningarna börjar den 25 januari och framåt, vi förlänger terminen med lika många veckor. För att detta ska gälla, är förutsättningarna att smittspridningen i Västerås stabiliseras och att inga andra restriktioner och/eller lagar ändrar förutsättningarna för detta. Vi fortsätter att hålla er uppdaterade här på vår hemsida.

 

Gällande träning för simhopp på Lögarängsbadet och VGF-hallen.

Under gällande pandemi med hög smittspridning har Medley tillsammans med Västerås Kommun avbokat alla våra tider på Lögarängsbadet fram till den 24 januari. Detta innebär att vi kommer att skjuta starten av terminen till vecka 4 alltså träningarna börjar den 25 januari och framåt, vi förlänger terminen med lika många veckor. För att detta ska gälla, är förutsättningarna att smittspridningen i Västerås stabiliseras och att inga andra restriktioner och/eller lagar ändrar förutsättningarna för detta. Vi fortsätter att hålla er uppdaterade här på vår hemsida.

 

Gällande träning i våra specialhallar på Bellevuestadion, VGF-Hallen o Nya VGF-Hallen.

Under gällande pandemi med hög smittspridning har Västerås Gymnastikförening tillsammans med Västerås Kommun valt inte bedriva träning i hallarna tillsvidare. Vi kommer att i den mån det är möjligt bedriva träning för våra grupper digitalt, hemmaträning och även utomhus. På baksidan av våra hallar iordningställer vi ett utegym. Mer detaljerad information kommer från ledare i er grupp. I dagsläget har vi som mål att senast den 25 januari kunna starta upp inneträningar. Det som styr detta är om vi får en stabilisering av smittspridningen i Västerås och att inga andra restriktioner och/eller lagar ändrar försättningarna för detta. Vi fortsätter att hålla er uppdaterade här på vår hemsida.

All träning ska följa de allmänna råd som gäller och vi följer de restriktioner, beslut och lagar som gäller träning.


//VGF:s styrelse

Jul o Nyårsstängt på kansliet
2020-12-21 14:23
Vi har nu stängt kansliet för jul o nyårsledighet.
Öppnar igen den 11 januari.
Telefonen öppen 4 - 5 jan.
God Jul o Gott Nytt År !!!
Träningsuppehåll fram till 28 december
2020-12-20 11:47
Med anledning av den otroligt höga smittspridning som sker just nu, har VGF-styrelse tagit beslutet att göra ett uppehåll med all träningsverksamhet fram till den 28 december. Vi återkommer med information så fort som möjligt.
Hälsningar 
Styrelsen
Stötta VGF - Köp kalendern #vårtvackravästerås
2020-12-16 14:46
En perfekt julklapp. 
Köp din lokala kalender med bilder från vårt vackra Västerås och stötta VGF.
Kalendern kostar 99 kr varav 30 kr går direkt till VGF.
Finns att köpa på VGFs kansli, Bellevue. Betalas på plats via swish.
Vill du ha din kalender före 23 december  - skicka ett sms till 073-335 35 02 för att boka en utlämningstid

Köp på kansliet eller via länk Kalender (vasterastidning.se)
Skärpta restriktioner
2020-11-12 20:13

Folkhälsomyndigheten har i dag gått ut med skärpta rekommendationer i ytterligare fyra län, var av Västmanland är ett. Här kan du läsa om de skärpta råden i sin helhet:

https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/november/beslut-om-skarpta-allmanna-rad-i-dalarnas--gotlands--varmlands-och-vastmanlands-lan/

Beslutet gäller från och med i dag till och med den 10 december, men kan komma att förlängas.

Vi påverkas av det råd som gäller idrottsträningar. Just det skärpta allmänna rådet lyder:

  • Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare. Källa: Folkhälsomyndigheten
Vi kommer fortsatt att erbjuda träning till våra medlemmar födda 2005 och yngre. Familjegymnastiken som bygger på deltagande av föräldrar/vårdnadshavare kommer vi tyvärr behöva ställa in tills vidare. Detta gäller även gruppträning som också ställs in tills vidare. Grupper och träningstider kan komma att justeras för vissa av tävlingsgrupperna. De som berörs av detta får information från sina ledare.
Nyheter från våra grupper
Gymmix, 30/09 12:27 
Gymmix, 03/09 17:14 
Gymmix, 02/09 11:17 
Gymmix, 01/09 17:07