Gamla VGF Hallen - En hall för alla!

Gamla VGF Hallen är en av landets ledande gymnastikhallar. Hallen erbjuder fantastiska möjligheter till gymnastikträning - från nybörjargymnastik till träning på högsta elitnivå både inom trupp- och artistisk gymnastik.


Gamla VGF-Hallen kan hyras för kalas eller andra privata arrangemang, kontakta kansliet för mer information via e-post till: bokning@vgf.nu


Hallen ligger inne i Bellevustadion. När ni kommer in genom stora entrén på Bellevuestadion så fortsätter ni hela vägen förbi Badmintonbanorna, här svänger ni vänster och går förbi omklädningsrummen och alla tennisbanorna.


Priser:

Privat bokning/kalas:

1 timme = 1000kr

1½ timme = 1500kr

2 timmar = 2000kr 


Våra ordinarie bokningstider är:

Fredagar klockan 19.30-22.00

Lördagar mellan kl 14.00-22.00 om de inte redan är uppbokade. 

Söndagar kl 09.00-15.00


Grundskolor och Gymnasier (går att boka dagtid)

1 timme = 1000 kronor


Föreningsbokning:

50 kronor/gymnast/timme
Regler för hallens användande
För att föreningen ska kunna hyra ut hallen är det viktigt att redskap är hela och att det är ordning och reda i hallen. Detta för allas trivsel och säkerhet. Vi har därför satt upp regler som vi följer i föreningen.

Dessa regler gäller även för dig som hyr tid i hallen:
  1. Vid användande av redskap måste magnesiapulver tas på händerna. Magnesia finns i de gula runda hållarna vid väggen och i en blå burk vid herrarnas barrar (om inte magnesia används ordentligt så blir redskapen hala så andra gymnaster riskerar att halka ur dem! Det har redan hänt så var noga är ni snälla).

  2. Mat, godis, fika och frukt förtäres endast uppe i cafeterian eller på läktaren. Det är inte tillåtet att äta eller dricka nere bland redskapen.

  3. I hallen används tunn gymnastiksko, strumpor eller barfota. Tjockare skor som tennisskor eller fotbollsskor sliter för mycket på mattor och får inte användas.

  4. Redskap som plockas fram ställs tillbaka där de togs. Schema var redskapen ska stå finns på väggen ovanför läktaren.

  5. För eran egen säkerhet så tänk på att endast en i taget hoppar på studsmattan! Detta gäller även de andra redskapen. Endast en i taget!

Du som hyresgäst är skyldig att informera samtliga deltagare om dessa regler och är också ansvarig för att de följs. 


Tänk på att ni är i hallen under eget ansvar!
Välkommen till Västerås!!!