SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås GF
Gymnastik

Profilkläder VGF

 

 

 

Via länken nedan kan du beställa nya kollektionen av VGF-kläder, så som Defileringsoverall, t-shirts, linnen, tights mm. kollektionen kommer att finnas i 2år. Kollektionen uppdateras regelbundet, så kika in lite då och då.

Kläderna finns för provning på Stadium Erikslund, ni hittar shoppen via länken: https://www.stadium.se/foreningar/1580333  eller via Stadiums hemsida, Teamsales och så väljer ni Gymnastik och Västerås GF. Om du inte kan klicka på länken, kopiera adressen ovan och klistra in i din webbläsare.

 

 

Det finns två sätt att lägga beställningar:

1. Ni utser en ansvarig person i er egen grupp (ledare/förälder) som samlar in vad alla vill beställa och lägger en beställning för hela gruppen. Denna person åker sedan ut till Stadium och hämtar artiklarna när de är klara. Betalning sker till den ansvariga som betalar när den hämtar ut. Här gör den ansvariga personen en profil för gruppen.

2. Varje enskild person skapar själv en profil och lägger sin egen beställning. Denna person åker då själv till Stadium och hämtar sina artiklar och betalar då själv.

Defileringsoverallen finns i två utföranden, Alla har samma blå jacka men sedan kan man välja antingen svarta byxor eller svarta tights. Kontrollera med er tränare om hur det ska vara för just din grupp.

Notera att på flera av kläderna finns det tillval så som initialer, namn mm och då kostar det lite extra. Priserna som står är inklusive våra loggor, exklusive tillval.